Marie Lind Burgdorf har netop udgivet en cd med kendte lovsange skrevet af Stuart Townend og Keith & Kristyn Getty, i dansk oversættelse. Det er bl.a. sange som ”In Christ alone”, ”The power of the cross” og ”Salvation Song”. Disse sange, hvoraf flere er med i den nye Fælles Sang-sangbog, kan betegnes som moderne salmer, og stilmæssigt er udgivelsen så bred, at den fint kan nydes af alle generationer.

Marie er professionel sanger og har medvirket i diverse shows. Hun er også kendt som sanger og underviser ved forskellige kristne arrangementer i Luthersk Mission og Indre Mission, og har i en periode været dirigent for koret Relief.

Info:
Titel: Marie Lind – “Kongers konge”
Pris: 149,95
Udgivet af: LogosMedia.dk

Tags: , , ,

2 kommentarer on Cd: Marie Lind synger Stuart Townend

  1. Lis Nielsen siger:

    Jeg vil gerne høre,om denne cd stadig kan fås

  2. Filip siger:

    Det tror jeg desværre ikke. Man kan stadig få opfølgeren:
    https://lohse.dk/overalt-pa-jord.html

Skriv et svar