Fællessang 3

1. juni udkom tredje udgave af Fællessang. Bag udgivelsen står Evangelisk Luthersk Ungdom (ELU), Kristeligt Forbund for studerende (KFS), Indre Missions Ungdom (IMU) og Luthersk Missions Unge (LMU).
I den nye udgave findes et udvalg af sange fra den nuværende udgave, sammen med mange nye sange, hvoraf en god del allerede er kendt og benyttet rundt om i de kristne fællesskaber.
Der er noder med akkorder til alle sangene, så du har mulighed for at lære nye sange at kende og forenklede guitarakkorder over teksten, så de ikke så erfarne også kan være med.
Sangbogen kan bestilles i en normal udgave, i en spiralryg-udgave og i en digital udgave til fremvisning på projektor. Til sidstnævnte følger både en opsætning i Powerpoint og i EasyWorship.
Se mere og bestil sangbogen på lohse.dk

Tags: , , , ,

2 kommentarer on Ny Fællessang-sangbog

 1. daniel hvidberg siger:

  Hej
  i 2010 købte vi, aalborg frimenighed fællessang 3 i elektronisk udgave, som powerpoint og easyworship udgave. vi har nu fået easy worship filen lagt ind. desværre kan vi ikke finde originalen og i sikkerhedskopien er der en fil som hedder “EasyWorship-Fællessang3.ews” men den er tom.

  Er der nogle muligheder for at i kan hhjælpe os, uden at vi skal købe en helt ny udgave.

  mvh Daniel

 2. Filip siger:

  Hej Daniel

  Jeg synes, I skal prøve at kontakte Lohses forlag og høre, om I kan få en ny EW-fil. Det er dem, der har solgt jer udgaven og licensen, og jeg vil tro, I kan få hjælp til at få en udgave, der virker.
  Se oplysninger på http://lohse.dk/kontakt

  Vh Filip

Skriv et svar