En iskold fredag aften i januar stimler børn sammen i forhallen i missionshuset Bethesda midt i København. Det er atter tid for den årlige børnekorfestival for børn fra 1.-7. klasse, og børnene kommer fra det meste af Sjælland. Ja, selv fra Bornholm dukker der en stor flok børn op, som har taget turen for at være med.
I alt er der omkring 70 børn, som nu skal i gang med et stramt program. For allerede næste aften – lørdag aften – skal de være klar til at holde koncert med en masse nye sange.

Der bliver øvet hårdt. Både fredag aften og det meste af lørdagen. Men der er heldigvis også tid til hygge ind imellem. Der er juniorhygge for de store fredag aften. Der er tid til en tur i butik om lørdagen og også et posteløb i den nærliggende park, Ørstedsparken (og her var der brug for det varme tøj med sne og frostgrader udenfor). Og i pauserne var der mulighed for at være med til kreativt værksted i kælderen.

De to dirigenter, Majken Rokni og Katrine Sode, fik inspireret og lært børnene sange nok til et helt koncertprogram og med ledsagelse af bandet Not Alone holdt børnene en forrygende koncert for de mange fremmødte lørdag aften.
Så gik det hjemad, og vi kan allerede nu glæde os til næste års børnekorfestival d. 4.-5. februar 2011.

Se billeder fra festivalen på www.imusik.dk/bkf/billeder

Tags: , , , , , ,

Skriv et svar